>
Uvjeti poslovanja
Pretraživanje Brzo pretraživanje nekretnina
Top oglašivači portala Nekretnine Hrvatska

Uvjeti poslovanja

Izjava o privatnosti

Info dekada d.o.o. obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, prikupljajući samo osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje preuzetih obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita povjerljivih podataka

Osobni podaci kupca poznati su samo Info dekadi d.o.o. koja se obvezuje koristiti ih samo u svrhu izvršenja ugovornih obveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promijeniti pristupnu lozinku ili opće podatke.

Uvjeti prodaje

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Internet stranice nekretnine-hrvatska.com.hr mogu se koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je Info dekada d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu za kupovinu kredita, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem virmanom/uplatom na račun.

REGISTRACIJA

Pregledavanje naše internetske stranice omogućeno je svim našim posjetiteljima, no samo registrirani i prijavljeni korisnici mogu obaviti kupnju kredita sa kojima naknadno aktiviraju komercijalne usluge po želji. Komercijalne usluge koje nudi portal Nekretnine Hrvatska vidljive su na stranici Komercijalne usluge. Za registraciju je potrebno kreirati korisnički račun i unijeti osnovne podatke. Registraciju je potrebno izvršiti samo jednom, što znači da je za svaku sljedeću kupnju potrebna samo prijava pomoću vaše e-mail adrese i lozinke koju ste odabrali prilikom registracije.

NARUČIVANJE

Proces naručivanja počinje unosom broja kredita koje želite kupiti na stranici Moji krediti. Minimalan broj kredita za online plaćanje je 10 kredita a za bankovno plaćanje 100 kredita. Maksimalan broj kredita nije ograničen. Cijena kredita je 1 HRK (hrvatskim kunama) + PDV.

PLAĆANJE

Plaćanje naručenih kredita moguće je obaviti na sljedeći način:

  • Virmanom/uplatom na račun: Virmansko plaćanje je namjenjeno fizičkim i pravnim osobama koje nisu u mogućnosti obaviti kartično plaćanje. Odabirom tog načina plaćanja, kupac će nakon što naruči kredite primiti predračun e-mailom ili ga sam preuzeti sa stranice Moji krediti, a Info dekada d.o.o. će mu nakon registracije uplate odobriti kupovinu kredita i poslati R1 račun.

KORIŠTENJE KREDITA

Kupac kupljene kredite može iskoristiti na stranici Istaknuto oglašavanje

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biti će izvršena u Hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz Eura u Hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

REKLAMACIJE

Za sve eventualne reklamacije kontaktirajte nas na:
E-mail: info@nekretnine-hrvatska.com.hr

ili pismenim putem na

INFO DEKADA d.o.o.
Radnički dol 20
10000 Zagreb
Hrvatska

Prijava
Indeks cijena €/m² Stanovi Hrvatska 20.10.2017.
Stanovi Zagreb 1.155€ -0,17%
Stanovi Rijeka 1.414€ 0,43%
Stanovi Pula 1.477€ -0,47%
Stanovi Split 2.777€ -0,22%
Stanovi Dubrovnik 3.579€ 5,42%
Stanovi Osijek 981€ -0,41%

Indeks cijena je informativan jer je generiran na osnovu cijena oglasa portala Nekretnine Hrvatska


Dadilje.info
Info portala
  • 54612 nekretnina
  • 6628 aktivnih nekretnina
  • 6850 oglašivača
  • 6086 aktivnih oglašivača
  • 34 korisnika online
Prijava na Portal Nekretnine Hrvatska


 

Pošalji zaboravljenu šifru na email

  • U polje unesite email adresu sa kojom ste kreirali korisnički račun, ili, u slučaju ako ste je naknadno mjenjali pod korisničkim podacima, email adresu koju ste zadnje koristili
  • Nakon što kliknete na "Pošalji", na unesenu email adresu biti će Vam poslana zaboravljena šifra