Portal Nekretnine Hrvatska

Forum Portala Nekretnine Hrvatska

Pronađite na jednom mjestu sve informacije vezane uz vaš dom i stanovanje
Sada je: čet 09.09.2010 0:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Pravila foruma

Portal Nekretnine Hrvatska se ograđuje od bilo kakvih šteta koje su prouzročene krivim pravnim savjetima na ovom forumu. Svi savjeti su informativne prirode te Vam preporučujemo da prije pokretanja bilo kakvih koraka u rješenju svojih pravnih problema kontaktirate sa odvjetničkim uredima koji odgovaraju za svoje savjete.

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: dugovi?
PostPostano: ned 25.07.2010 3:21 
Novi forumaš
Novi forumaš

Ovrhom mi je određeno da plačam dug dvjema kartičnim kućama i jedan hipotekarni kredit. Budući to traje od 2000-ite godine i ja sam te dugove već odavno otplatio,ali i kartične kuće i banka za hipotekarni kredit još uvijek od mene potražuju tri puta veću vrijednost od dduga , zanima me ima li tome igdje kraja ili ću ja umrijeti , a dugove neću otplatiti ni tada? Ima li igdje kraja nekakve zastare ili neznam čega drugoga da se ja konačno riješim dugova i umrem u božjem miru. Može li mi iko pomoći pametnim savjetom ili bilo čim drugim, ja mu se unaprijed zahvaljujem do groba

Vrh

Naslov: Re: dugovi?
PostPostano: čet 29.07.2010 14:07 
Administrator
Administrator

Pravni savjetnici su nam očito na godišnjima pa ćeš morat malo pričekat na odgovor..

Vrh

Naslov: Re: dugovi?
PostPostano: čet 29.07.2010 18:26 
Novi forumaš
Novi forumaš

cash_hr je napisao/la:
Pravni savjetnici su nam očito na godišnjima pa ćeš morat malo pričekat na odgovor..

A ko čeka ,taj dočeka, a ja čekam i plačam već 10 god. pa mogu još koju-vala bogu da se ne ureknem zdravlje mi je bez obzira na godine prilično pa možda i dočekam odgovor prije smrti.
Inače da se ne bi našao neko pametan pa da mi ne prigovori da sam trebao misliti ranije , ne poričem to , ali vjerujte mi nisam potpuno kriv-veliki dio krivnje snosi i život koji sam vodio vezan za ratnu situaciju i obrambeni rat što se vodio kod nas , pa me ni savjest ne peće bar ne previše. Za sada toliko uz L.P. i ugodan odmor savjetnicima dok se ne vrate sa godišnjeg.

Vrh

Prikaži postove "stare":  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: