Citat:
Dragi forumaši,
znam da je recesija i svi se bore za posao, no pristup dečka iz dolje hvaljene tvrtke, koji je registriran pod imenom Ziher 1983, stvarno je nizak, a samim time sumnjam u njegovu vjerodostojnost. Dakle, nakon što je ispljuvao konkurentske tvrtke koje su mu očito trn u oku, ishvalio je svoju tvrtku. Ovaj post namjerno nisam brisao da sami odvažete kakvim ljudima i kojim tvrtkama ćete dati svoje povjerenje i svoje novce.
Sretno sa selidbama
Cash_hr
Bolje uzeti firmu za selidbu...

Mi smo uzeli IME TVRTKE IZBRISANO i nismo požalili, nude sve kaj treba čovjeku da se bez stresa (kolko je to moguče

)preseli a to su oni nama omogučili...dečki su stvarno brzi

(ja s frendovima naš 2-sobni stan sa 4 kata na Jarunu na 2 kat u Malešnicu nebi cijeli dan preselio + bolovi,muskofiberi i tomu slično), bez oštečenja,pristojni i nadasve zabavni a isto tako jeftini.

Uglavnom nakraju me selidba sa utovarom i istovarom izašla svega 1150 kn

...Mislim da se za te novce neisplati plačat cuga i klopa frendovima,rodbini,poznanicima i inima jer nakraju bi prošo sa bolovima i uštedom od svega par stotinjak kuna.

Btw. kaj se tiče cijene možete usporediti sa drugim firmama za selidbe na

.com ... Ja sam uzeo 4 radnika koji su mi cijeli stan premjestili na drugu lokaciju za svega 5 h. Cijena radnika Vam je kod večine 35 kn/h. A prijevoz ili ti najam njihovog kamiona (sa vozačem koji je ujedno i radnik) je 450 kn . Znači ukupno 1150 kn. Usporedbe radi sam uzeo par njih (5h rada +4 radnika + prijevoz):Gluhak je tražio 550 kn za kamion a cijena radnika je ista.
IME TVRTKE IZBRISANO - 1680 kn (5h rada +4 radnika + prijevoz) , IME TVRTKE IZBRISANO - 1620 kn (i to samo kombi vozilo što znači da bi selidba odužila na ko zna kolko ) pih

....ja sam si našao firmu koja će me seliti u budučnosti a znam da me toga još čeka

IME TVRTKE IZBRISANO su moj izbor