Portal Nekretnine Hrvatska

Forum Portala Nekretnine Hrvatska

Pronađite na jednom mjestu sve informacije vezane uz vaš dom i stanovanje
Sada je: ned 05.09.2010 9:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Selidbe, sam ili uzeti firmu
PostPostano: pon 10.12.2007 15:21 
Novi forumaš
Novi forumaš

Mislim da je svakako bolje uzeti firmu. Mene je ekipa selila s 4.-og kata bez lifta. Prvo sam žicao frendove, ali svi su se umorili nakon par tura, a stvari je hvala bogu bilo. Nakon toga sam uzeo firmu i ekipa je to odradila vrhunski s time da i odgovaraju za eventualna oštečenja.

Vrh

PostPostano: uto 11.12.2007 12:26 
Forumaš
Forumaš

MARJAN je napisao/la:
Mislim da je svakako bolje uzeti firmu. Mene je ekipa selila s 4.-og kata bez lifta. Prvo sam žicao frendove, ali svi su se umorili nakon par tura, a stvari je hvala bogu bilo. Nakon toga sam uzeo firmu i ekipa je to odradila vrhunski s time da i odgovaraju za eventualna oštečenja.

da da...sa 4.-og kata ti leđa pukna da nosiš nešto par puta gore dole po štengama....ipak te ekipe za selidbe imaju ljude sa nesavitljivom kičmom koji takve napore ni ne osječaju :lol:
samo moliš boga da polme koju nevrijednu stvar i to im odbiš od računa i ušparaš koju kunu

Vrh

PostPostano: sri 15.04.2009 20:35 
Novi forumaš
Novi forumaš

ma najbolje je sam to sve srediti...kakve firme...dok dodjes na red prodje voz...pozzz... :bonk:

Vrh

PostPostano: sri 15.04.2009 22:51 
Administrator
Administrator

mouteeo je napisao/la:
ma najbolje je sam to sve srediti...kakve firme...dok dodjes na red prodje voz...pozzz... :bonk:

Hah. Netko možda nema nikoga da mu pomogne ;)
Nemaju svi mlade i jake prijatelje voljne za uskakanje u pomoć...

Vrh

Naslov: Selidbe, sam ili uzeti firmu
PostPostano: sri 17.02.2010 11:46 
Novi forumaš
Novi forumaš

Citat:
Dragi forumaši,
znam da je recesija i svi se bore za posao, no pristup dečka iz dolje hvaljene tvrtke, koji je registriran pod imenom Ziher 1983, stvarno je nizak, a samim time sumnjam u njegovu vjerodostojnost. Dakle, nakon što je ispljuvao konkurentske tvrtke koje su mu očito trn u oku, ishvalio je svoju tvrtku. Ovaj post namjerno nisam brisao da sami odvažete kakvim ljudima i kojim tvrtkama ćete dati svoje povjerenje i svoje novce.
Sretno sa selidbama

Cash_hr

Bolje uzeti firmu za selidbu...:D Mi smo uzeli IME TVRTKE IZBRISANO i nismo požalili, nude sve kaj treba čovjeku da se bez stresa (kolko je to moguče :( )preseli a to su oni nama omogučili...dečki su stvarno brzi :thumbup: (ja s frendovima naš 2-sobni stan sa 4 kata na Jarunu na 2 kat u Malešnicu nebi cijeli dan preselio + bolovi,muskofiberi i tomu slično), bez oštečenja,pristojni i nadasve zabavni a isto tako jeftini. :wink: Uglavnom nakraju me selidba sa utovarom i istovarom izašla svega 1150 kn :klanjanje: ...Mislim da se za te novce neisplati plačat cuga i klopa frendovima,rodbini,poznanicima i inima jer nakraju bi prošo sa bolovima i uštedom od svega par stotinjak kuna. :bonk: Btw. kaj se tiče cijene možete usporediti sa drugim firmama za selidbe na :google: .com ... Ja sam uzeo 4 radnika koji su mi cijeli stan premjestili na drugu lokaciju za svega 5 h. Cijena radnika Vam je kod večine 35 kn/h. A prijevoz ili ti najam njihovog kamiona (sa vozačem koji je ujedno i radnik) je 450 kn . Znači ukupno 1150 kn. Usporedbe radi sam uzeo par njih (5h rada +4 radnika + prijevoz):Gluhak je tražio 550 kn za kamion a cijena radnika je ista.
IME TVRTKE IZBRISANO - 1680 kn (5h rada +4 radnika + prijevoz) , IME TVRTKE IZBRISANO - 1620 kn (i to samo kombi vozilo što znači da bi selidba odužila na ko zna kolko ) pih :thumbdown:....ja sam si našao firmu koja će me seliti u budučnosti a znam da me toga još čeka :bonk: IME TVRTKE IZBRISANO su moj izbor :thumbup:

Zadnja izmjena: Ziher1983; pet 04.06.2010 9:16; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon 05.04.2010 18:35 
Novi forumaš
Novi forumaš

:google: Moj muž je otvorio plavi oglasnik :coffe: , iznazivao sve te koji se bave selidbama, prolistali smo forume i odlučili - firma se zove Selidbe Franić, fakat smo bili zadovoljni. Cijena, usluga, brzina. Dečki su expeditivni i danas jako bitno full pristojni!!! :D
BokiĆ ! :love:

Vrh

PostPostano: pon 24.05.2010 14:49 
Novi forumaš
Novi forumaš

Neznam zakaj ti tako mislis....Pa ja sam samo napisao svoje iskustvo,pohvalio firmu koja me je selila,pokudio koji su me "oderali" ili kod kojih mi je cijena nerazumna...Nigdje nisam niti kaj lagao a svi te cijene mogu jako lako provjeriti. Vidim da na ovom forumu nesmijes iznijeti svoja iskustva ili nedaj božće nekog pohvaliti ..... pih....

Vrh

PostPostano: pet 04.06.2010 7:52 
Administrator
Administrator

Dino (aka Ziher1983), ne pišem takve stvari dok ne provjerim.
Evo jedne stvari, a ako inzistiraš, mogu ići u detalje..

A sada ban za bezobrazno reklamiranje i ocrnjivanje konkurencije hello.gif

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Vrh

Prikaži postove "stare":  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: